+36 (72) 511-355 +36 30 817 0291 info@newwest.hu

TÁJÉKOZTATÁS lejáró okmányokról

A Magyar Biztosítók Szövetsége felhívja a figyelmet arra, hogy a koronavírussal kapcsolatos kormányzati intézkedések keretében a lejáró okmányok érvényességét meghosszabbították.

A március 11-i (41/2020) kormányrendelet kimondja, hogy a terjedő koronavírus járványra tekintettel a magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek.   

Így ezeket természetesen a biztosító társaságok is elfogadják.

Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy minden gépjárművezetőnek továbbra is rendelkeznie kell érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással.

Aki az elkövetkező időszakban szeretné vagy kénytelen gépjárműve ügyeit intézni, annak érdemes figyelemmel lenni a kormányablakok megváltozott ügyfélfogadási rendjére, amit a https://kormanyablak.hu/hu oldalon tud követni.

forrás: biztositomagazin.hu

Irodánk jelenleg változatlan nyitva tartással működik, de kérjükhogy csak valóban indokolt esetben keressék fel személyesen.

A jelenlegi egészségügyi helyzet mindannyiunktól fokozott óvatosságot, fegyelmet kíván, ezért ezúton szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy elsősorban a New West Kft. elektronikus csatornáit és telefonos elérhetőségeit vegyék igénybe:

e-mail:             info@newwest.hu

honlap:           http://newwest.hu/

  • tel.:      +36 72 511 355
  • mobil: +36 30 817 0291

Köszönjük, hogy felelősségteljes viselkedésükkel hozzájárulnak a járvány terjedésének megfékezéséhez!