+36 (72) 511-355 +36 30 817 0291 info@newwest.hu

Megjelent a piacon az első teljeskörű Covid-biztosítás – Extra védelem 2020.07.01-2020.08.31. között

Az Aegon Biztosító elsőként lépett az utasbiztosítás terén Covid-Extra védelemmel

1.    Járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek

Ha egy ország vagy régió, összefüggésben a COVID-19 járvánnyal, a kiutazás után, a kint tartózkodás alatt kerül fel a Külgazdasági és Külügyminisztérium által publikált, „Fokozott biztonsági kockázatot” jelentő országok listájára, és a helyi hatóságok a külföldi állampolgárokat az ország elhagyására utasítják, akkor a biztosított idő előtti hazautazásának indokolt és igazolt többletköltségeit a Biztosító 400.000 Ft-os összeghatárig megtéríti. A Biztosító a szervezést, költségvállalást ezekben a helyzetekben nem tudja garantálni.

2.    Karantén-intézkedések miatti többletköltség megtérítése

Ha a kint tartózkodás alatt az adott helyen az erre jogosított hatóság karanténintézkedést vagy területi (pl. városi, tartományi) lezárást vezet be, akkor az emiatt felmerülő többletköltségeket a biztosító megtéríti. A szolgáltatás mértéke a biztosított indokolt és igazolt többletköltsége, de maximum 300.000 Ft. A Biztosító a szervezést, költségvállalást ezekben a helyzetekben nem tudja garantálni.

3.    Utazásképtelenségre vonatkozó fedezet

Ha a biztosított COVID-19 fertőzésből adódó megbetegedése vagy hatósági karanténba kerülése a szerződéskötés után, de az elutazás előtt történik meg, akkor a biztosító megtéríti az út lemondásával, máshonnan meg nem térülő indokolt és igazolt szállás és utazási költséget, maximum 300.000 Ft összeghatárig.

A „COVID-19 záradék” díjmentes, minden Platina / Exclusive csomagnak része!

UTASBIZTOSÍTÁSÁNAK MEGKÖTÉSE ÉRDEKÉBEN KERESSE TÁRSASÁGUNKAT!

Forrás: Aegon Biztosító