+36 (72) 511-355 +36 30 817 0291 info@newwest.hu

A New West Biztosítási Alkusz Kft. 1992 márciusában alakult, 100%-ban magyar tulajdonú társaság. A Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján cégünk jogosult a Magyarországon hivatalosan bejegyzett biztosítótársaságok által művelt valamennyi biztosítási módozat közvetítésére. Az alkusz a biztosított, illetve a szerződő érdekképviselője.

Ez élesen megkülönbözteti a biztosítási ügynöktől, a többes ügynöktől, a biztosító bármely alkalmazottjától, aki a biztosító érdekképviselője.

A New West Kft. térségünk egyik legdinamikusabban fejlődő, több, mint 28 éves szakmai múlttal rendelkező biztosítási alkusza. Tevékenységünk biztosításközvetítés, kockázatfelmérés, tanácsadás a biztosítási ügyekben. Általános, hogy az ügyfelek nem igazodnak el a biztosítások területén, szükségük van tájékoztatásra, kockázatfelmérésre a biztosítási ajánlat megtételéhez. Legfőbb feladatunk, – az ügyfél megbízása alapján – hogy ügyfeleink igényeit felmérjük és számukra a legkedvezőbb szolgáltatást nyújtó biztosítási fedezetet (feltételekben és díjban) megtaláljuk.

A szerződőknek, biztosítottaknak ha meglévő biztosítási szerződése van, vagy a későbbiekben bármilyen biztosítást szeretnének kötni biztos, hogy szüksége van egy biztosítási alkuszra, biztosítási szaktanácsadóra.

Az alkuszdíjazást courtage-nak nevezik, s ezt a biztosítótársaságok fizetik.

Így az ügyfelek számára, bármilyen meglepő is, ha alkusz közvetítésével köti meg biztosítási szerződését, ez semmilyen plusz kiadást nem jelent.