+36 (72) 511-355 +36 30 817 0291 info@newwest.hu

Gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás

A Groupama Garancia Biztosító nyerte el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítási pályázatát.

A Magyar Állam képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy naptári évre, azaz 2014. január 1-től 2014. december 31-ig szerződést kötött a Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel. A szerződés értelmében az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló kormányrendeletnek megfelelően a biztosított korosztályba tartozó személyek három éves koruktól tizennyolcadik életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesülnek.

Mikor és mekkora biztosítási összeget fizet a biztosító?

A Groupama Garancia Biztosító a biztosítási esemény bekövetkezésekor az alábbiakban meghatározott mértékű szolgáltatást teljesíti a kedvezményezettek részére.

Gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás

A szolgáltatás igénybevételéhez első lépésként ki kell tölteni az „Államilag finanszírozott általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás” megnevezésű formanyomtatványt. A bejelentéshez szükséges nyomtatvány a Groupama Garancia Biztosító ügyfélszolgálatain is beszerezhető. Vagy letölthető online, a Groupama Garancia Biztosító weboldaláról.

A dokumentumokat a bejelentő elküldheti faxon (06 1 462 38 17-es számon), postai úton (Groupama Garancia Biztosító Zrt. 1380 Budapest Pf.:1049) vagy személyesen is leadhatja a lakókörnyezetéhez legközelebb lévő Groupama Garancia Biztosító ügyfélszolgálatán.

A biztosítási feltételekről, a szolgáltatásokról és a szolgáltatási igény bejelentésének lehetőségeiről bővebb információ kérhető a 24 órán át helyi tarifával hívható gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás információs telefonszámon: 06 40 444 044.

További információ kapható a Groupama Garancia Biztosító Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül a társaság honlapján közzétett ügyfélszolgálati helyek nyitvatartási rendje szerint, a 06 1 467 3500-es telefonszámon.

forrás: Biztosítási Szemle